söndag 15 februari 2009

Alla fallgropar på en å samma gång!

Veckan har varit härlig!
Vit snö, underbar sol och blå himmel och att få umgås med lilla familjen i skidbackarna...Lite öl här, några chips där, lite kexchoklad där, lite lakrits här, lite gott bröd och lite vin. Ja, ni fattar...Vi hade det underbart
Men så kom fredagen och modig som jag var ställde jag mig på vågen.
68,1 kg!
Hur är det ens möjligt att gå upp tre kilo på en vecka?

Jag blev så deppig att jag fortsatte av bara farten, fredagen deppades i härlig men fet lax, popcorn, gott chardonnay vin och en gömd after eight hittades fram. Lördagen kom med stora dotterns födelsedag, hon vill gå ut och äta frukost. Egg & Milk med smaskiga bagels, pannkakor och allehanda onyttigheter. Kvällens middag blev på en restaurang med god italiensk mat och vin såklart. Sen blev det både plockgodis i mängder och alldeles för mycket Ben & Jerry glass.
Suck.
Söndagen vet jag väl inte om det heller blev så bra. Stor familjemiddag med grekiska lammfärsbiffar, klyftpotatisar, tzatsiki och vin igen. På det världens maffigaste chokladtårta.
Snacka om bekännelse.
ÄR jag verkligen redo att banta? Helt ärligt? Vill jag inte gå ned i vikt eller varför gör jag såhär? Konsekvensen är att jag blir sur och besviken på mig själv och tyvärr spiller det över på familjen.
För att sluta med något positivt; igår sprang jag över 7 km. Idag powerwalkade jag på morgonen, ca en timme. Och körde ett hårt pass MLR, step och styrka i 60 minuter på gymet.

1 kommentar:

Anna Drott sa...

Hej!

Nu har jag hittat hit, och naturligtvis länkat till dig från min blogg. Det är det bästa med bloggvänner. Man får otroligt mycket stöd, och de känslor som du upplevt senaste dagarna försvinner allt mer. För som du säger. Du mår ju inte bra av att mumsa massor. Samtidigt får du inte glömma bort att du har ett helt liv på dig att kompensera för det, och du är redan på god väg med all träning du företagit dig. Du har ju den här tiden tränat mer än jag har gjort de senaste två månaderna ;)

Kom igen idag och berätta sen hur det gått!

Kram och trevlig dag!