tisdag 7 april 2009

Världens fulaste röv

Den är min. Det är helt sant och objektivt! Hade jag inte haft en sån vidrigt ful röv och hemska ben hade jag nog aldrig tränat så hårt (även om det är kul finns det ju gränser..). Jag hade nog till och med kunnat vara lite överviktig om man var det på ett lite klädsamt sätt eller jämnt över kroppen. Min bakdel är knöglig, gropig, feta valkar mitt på och strax över rumpan, ridbyxlår och så lite åderbråck på det. Suck.
Glömmer aldrig mina mostrar som tjöt- lite skadeglatt som man bara kan inom familjen - när de såg en film från Grekland. På videon springer något fläskigt ner mot vattnet medan solen onådigt belyser varenda jäkla grop och valk. "Du ser ut som en gammal tant". Tack.
Och nu är jag fan trött på att smyga omkring och gömma min bakdel, istället vill jag försöka förändra den, Tiden får utvisa om jag lyckas....
Idag: bodypump (och idag var det jobbigt!!) cykling, missad lunch, köttgryta med couscous, mellis minikeso o banan.

Imorgon
Ingen cykling, för bilen och lilltjejen ska med till jobbet en halvdag, sen blir det storhandling inför påsk, Body Combat på kvällen tillsammans med min man. Ska bli sjukt kul att se honom på det passet, moooaaaaah!

2 kommentarer:

Anna Drott sa...

Kan aldrig tänka mig att det är så illa! Det är ALLTID så att man själv är den största kritikern till utseendet. Å ofta ser man saker som ingen annan skulle lagt märke till.
Själv har jag bristningar på magen. Det är inte heller någon som tänker massor på...:)

Kram!

ija sa...

Usch ja, varför kan man aldrig vara nöjd...
Vi ligger ju under i vikttävlingen och måste kämpa på nu sista dagarna!! Heja oss tjockisar!