tisdag 28 april 2009

Ett pyttesteg

Genom små överslag med mig själv håller jag på att definiera hur mycket jag är villig att satsa och vad jag isåfall hoppas att få ut.
I kväll skulle jag träffat en av mina bästa kompisar M, vi skulle ha gått ut och käkat och druckit vin såklart. Men så funderade jag och frågade henne idag om hon kan tänka sig att ses i Slottskogen och ta en promenad istället.
Det är så hälsosamt att det nästan är löjligt, på gränsen till ohälsosamt hälsosam!
Men det är bara en tid, sen när jag lever som jag gjorde förut - åt soppa en gång om dagen och tränade mycket - då kan jag återigen unna mig saker lite oftare. Men inte så ofta att jag plussar!
Jag vill fan ner i vikt!
Jag vill verkligen ner i vikt.
Varför?
Det är lite nu eller aldrig. Fixar jag det inte nu så slänger jag in handduken och slutar tjata, blogga, fundera på min vikt. Det är inte sunt att hålla på att försöka gå ned i vikt i åratal. Antingen gör man det eller så håller man truten och är nöjd ändå.
Så det så.
Nu cyklar jag hem!

3 kommentarer:

Maribella sa...

Förstår exakt vad du menar... Bantar jämt! Och det är inte roligt! Men nu är det annorlunda, jag är verkligen trött på mina överviktskilon, mår såååå mycket bättre när jag är igång.
Så, nu kör vi hårt, en gång för alla va!?!
Kram, och cykla försiktigt!

Bondbruden sa...

Här har en til som fattar vad du menar, men var "tjejer" har ni eran GIRLPOWER?????
Klart att en målmedvetna tjejer som vi inte ger uppppp..
Alla hatar vi muffinsmidjan och så......men det är nu eller aldrig.....ok, då kör vi...sa jag och ramla ibacken....hejja oss!!

Bamse peppeing kram nu....

Bondbruden sa...

Nja , visst har jag muskler, men åxo lite fett som putar ut på fel ställe......energi får jag av min träning och peppning du ger mig och stöttning....annars är jag en gla skit...cant help it you see!!
Kram på dig från mig....