onsdag 13 maj 2009

Dagens outfit, output and inputTänkte bjuda på en bild av mig själv. Om jag går ned fem kilo lovar jag att bjuda på en bikinibild!!!
Dagen har väl varit okej, är lite otålig bara, särskilt som att man läser om såna som Åse som rasar i vikt, trots (vad jag antar) noll träning. Jag vill också rasa! Jag vill också säga hoppsan! oj. oj! titta 1,6 kilo minus den här veckan. Unnar alla värsta beach 2009-kroppen, bara det att jag OCKSÅ vill.

Nåja, är lite försiktig inför lördagens halvmaraton. Äter bra, cyklar bra men vill nog inte ta ut mig inför kraftprovet. Även idag har jag ätit supergott. Repris på tonfisksallad, adderade lite kapris och sås av creme fraiche & majonäs, till middag blev det nötfärsbiff, lite matvete och sallad och creme fraiche & gorgonzolasås. Hemskt GI-vänligt tror jag.

Imorgon hämtar jag ut mitt startnummer, kanske kostar på mig en småjogg på kvällen, cyklar som vanligt, äter den tonfisksallad som ligger och väntar på mig i kylen. (snacka om att få dille på saker...)

1 kommentar:

Bondbruden sa...

Visst är det orätvist?? men man ska glädjas åt andras framgrån, då kommer ens egen.....men visst får vi lida för att vi tränar...kolla mig som står stilla, med vissa dippar bara..men jag toktränar ju..det är ju därför har jag förstått.....men då får vi åt andra sidan en FAST kropp eller hur, istället för en som slutar dallre om en vecka..ha, ha...
Kram på dig..