fredag 22 augusti 2014

Börjar jogga igen

Ok idag var dagen då jag återupptar mitt springande igen. Inte helt den bästa morgonen då vi är iväg med jobbet på konferens och det är superintesivt, sover dåligt när man är borta och dessutom drack vin kvällen innan.
Men iaf gick jag upp 6,30 och lät bli att tänka och bara sprang. Jag joggade längst en asfalterad landsväg, sjukt tråkigt men lyckades klämma in 10 km på 51,20 minuter och lade sedan på 20 armhävningar. Men så har jag varit slut hela dagen.
Svårt att träna hårt när jag uppenbarligen blir så affekterad. Åldern kanske?
Var hos läkaren häromdagen och fick ju tillbaka alla mina prover igår. Allt är på topp, t o m min ämnesomsättning. Då så, det är väl bara att köra.

51 dagar kvar till marathon.

Vägning torsdag

Tadada!

64,4 kilo denna morgon. Helt otroligt faktiskt.

onsdag 20 augusti 2014

En två dag


2 finn crisp
2 ägg
90 gram makrill i tomatsås
1 äpple
1 skvätt mjölk

Dagens intag slutade på 480 kalorier.  Jag är vråååålhungrig. Det bästa är att jag får äta redan imorgon.

tisdag 19 augusti 2014

Vägning så här på tisdag morgon....

Jag vägde SEXTIO FEM KILO i morse.  + 6 hekto.

Det här funkar bra måste jag säga...


måndag 18 augusti 2014

5:2

Jag kör på med FemTvå och det går faktiskt väldigt bra. Idag har jag en fastedag och har ätit
Totalt 315 kcal ( 2 kokta ägg, 2 FinnCrisp, 1 äpple, 1 tomat)
Rörelsen idag har bestått av  4 mil cykling.

Idag var jag hos läkaren och tog lite prover, jag känner mig trött, har haft ont i halsen FOREVER och funderar allvarligt om jag har lite rubbad ämnesomsättning. Lika bra att kolla upp detta istället för att spekulera.

Men grejen är - precis som många andra har vittnat om - att genom att man fastar två dagar i veckan så blir man medveten veckans övriga fem dagar. Man är inte lika sugen och man äter verkligen mer medvetet. 



torsdag 14 augusti 2014

Hoho!
Jag vägde mig inte på hela sommaren och kände mig så snygg och smal. Tills förra torsdagen när jag ställde mig på vågen och blinkade en gång, två gånger, tre gånger, gnuggade mig i ögonen och höll på att svimma. Jag vägde 69,7 kilo. Mer än jag har gjort sedan jag var gravid för 18 år sedan.
What?????
Så jag krisade ihop fullständigt och pratade sedan med min man som var mer förstående än vad jag någonsin hade kunnat tro. Han sa ungefär det jag innerst inne visste (utöver att jag faktiskt är snygg och attraktiv) att jag gjort för mycket samma samma samma.
Så nya given är ganska så strikt LCHF, bara vin/alkohol en gång per vecka och fasta måndagar och torsdagar. Och förändra träningen så att kroppen inte bara lunkar på sin mil om dagen, även om jag själv tycker att det är ganska så snabbt (55 min är det normala).
Så nu har jag varit strikt i några dagar. Fastat idag och petat i mig 187 kalorier. Det blev inget, inget, inget och sedan två tomater, lite spenat och pyttelite kyckling.
Idag väger jag redan 67,9 kilo. Målet är MARATHON i oktober och då vill jag väga iallafall 64 kilo och inte mer. Målvikten är trots allt 61 kilo, men vi får se om jag orkar hela vägen.


lördag 2 augusti 2014

Träningen har gått superbt under sommaren. Jag har tränat i princip varje dag, oftast löpning och armhävningar. Så jag känner mig fit och i ok form.

Däremot har jag druckit vin lite för ofta och sovit lite för lite kanske.

Höstens mål är att bli i god form inför maraton i mitten av oktober.  Så jag ska påbörja ett schema vecka 33 när jag börjar jobba igen.

Detta ska tränas varje vecka.
En dag springa till jobbet = 20 km löpning
En dag cykla til jobbet tur och retur = 40 km cykling
Tre dagar morgonträning = armhävningar, magövningar med boll, moutainclimber, rumplyft, triseps och intervallträning med 2 km uppvärmning och därefter 8 x intervall.
En dag vila = Powerwalk
En dag lugn jogg i 5-13 km

Inte äta mjöl, vara restriktiv med socker och alkohol. Mycket gröna drinkar och en dags fasta.

Det ska nog bli ordning på det här och jag SKA klara marathon och känna mig nöjd efteråt.