lördag 18 juli 2009

Springa bort semestern?

Säg att man lägger 45 minuter om dagen på att jogga, då har man kvar 23 timmar och 15 minuter kvar för att slappa, umgås, snickra, fixa, läsa, sola och allt annat som man gör på semestern. Jag rör nu på mig varje dag, men tror inte att jag kommer upp i de där 45 minuterna. Men nästan. Några dagar har regnet bara öst ner och efter alla rubriker om folk som dött knall och fall av blixtar har jag respekt för oväder vilket gör att jag ogärna joggar omkring på landsvägarna på Orust som en levande högsta punkt.
Numera skriver jag in i www.jogg.se när jag varit ute. Här är mina resultat för juni och juli: (fler kilometer och minuter lär det bli för juli månad):
Jun 99,1 km 10:09:05 min 6:09 medelhastighet 10:09:05 total tid
Jul 64,7 km 08:04:00 min 7:29 medelhastighet 08:04:00 total tid

Min kära 13-åring tvingar jag med i löpspåret nu under semestern, tre gånger i veckan. Hon gör det lite motvilligt, men förhoppningsvis smittas också hon av träningsbacillen. Men att ta med henne ut drar ned tempot rejält, men det är det absolut värt.

2 kommentarer:

Bondbruden sa...

Men hallå, vad kul att läsa lite från dig.....som håller igång ser jag som bara den.....själv är jag trasig i hamstringsfästet i rumpan, så här blir ingen kanonjogging direkt, bara cykel...
Men Orust, då åkte vi förbi dig när vi varit i Götet och skulle till Norge och vårat sommarhus...
Kram

Maribella sa...

Grymt bra jobbat i spåret! Och kul att du lyckas få med dottern, tror aldrig att jag skulle hängt med min mamma ut i spåret i den åldern...!
Kram