måndag 29 juni 2009

Å så tar vi ett djupt andetag......några dagar till och sen är det äntligen semester!
Det har varit skitmycket på jobbet. Plus allt det där andra med familj, hus och jox. Förra veckan var jag i Edingburgh, vilket var trevligt och vansinnigt pirrigt. Att hålla låda på engelska! Men det gick hyfsat för att vara första gången på utrikiska. Intressant när man försöker översätta sitt fackspråk till engelskt fackspråk utan att veta om man är rätt ute- vissa av orden vi valde att använda är inte alls i bruk i Scottland, typ Municipality och Principal och annat kul.
Mat - tja - ok. Men jag känner mig fet igen. Trots att jag är ute och springer var och varannan dag, någon mil eller så. Ändå har jag en fläbbig mage, cellultier på låren och tendenser till åderbråck. Fan, vad tråkigt det är att bli gammal...Jag känner mig ju alldeles för nyfiken, full av rastlöshet och ideér för att redan risa ihop till en medelålders kvinna. Märkligt att inse att man i andras ögon framstår som en tant.
Nåja, det där är skitsaker för jag har det för jäkla bra i övrigt. Jag är faktiskt lycklig!
Fortsätt nu att hålla hälsans fana högt tjejer, jag följer era bloggar så fort jag hinner och kan.
PS har låtit vitkålen vila= inget tarmvred, yiha!

1 kommentar:

Maribella sa...

Fy tusan vad duktig du är!! Föredrag på engelska....mina ben skulle darrat som asplöv!

Känslan om fetto och kroppsligt förfall ja, inte kul! Särkilt inte när man tycke att man gör allt rätt! Men då får vi änka på hur illa det skulle vara om vi INTE var så himla duktiga och sunda!!!

Kram