måndag 8 februari 2010

Mitt i vintern


Vintersverige har varit fantastiskt vackert och sagolikt i år. Tänk att vi fick fyra veckor i solen och nu flera veckor med snö och kyla. Perfekt.
Vårt nya hus är dock kallt! Så nu har vi beställt en tjusig kamin, contura 585 och den blir säkert perfekt i nedervåningen. En sån som är på bilden men svart såklart....
Huvudet är fullt av inredning och maaaaaaasssa andra "gör-om-mig/huset/barnen/mannen/hela världen-tankar". Känner mig lite trött på hela paketet av självförverkligande och det ständiga filandet på att bli bättre. Ni känner säkert igen er om alla tankar på vad som kan bli bättre.
Min dagslista är följande:
-en närvarande & lekglad mamma
- en charmant & sexy fru
- en arbetskamrat som INTE ligger och flåsar på deadlines
- en kompis som faktiskt ringer tillbaka
ja ja listan må bli hur lång som helst. För allt kan ju bli bättre. Right?
Men nu till det som redan är bra! Hälsan är förträfflig! Förra veckan som var en arbetsvecka som hette duga lyckades jag ändå klämma in inte mindre än fyra träningspass! Jag sprang mycket på löpband och klämde 5,5 km på 30 minuter. Eller 6 km på 32 minuter. Fast då var jag ganska flåsig.
Men jag har också ätit lite lite för mycket, så energimässigt går det nog jämnt upp. Mao - jag är lika tjock/normal som förut.
Och så trivs vi väldigt bra i huset!

2 kommentarer:

exklusivvardag sa...

Säger hej när jag kikar förbi :-)

Malin sa...

6 km var riktigt bra :) Skönt med träning! Ha en bra helg!