måndag 29 juni 2009

Å så tar vi ett djupt andetag...



...några dagar till och sen är det äntligen semester!
Det har varit skitmycket på jobbet. Plus allt det där andra med familj, hus och jox. Förra veckan var jag i Edingburgh, vilket var trevligt och vansinnigt pirrigt. Att hålla låda på engelska! Men det gick hyfsat för att vara första gången på utrikiska. Intressant när man försöker översätta sitt fackspråk till engelskt fackspråk utan att veta om man är rätt ute- vissa av orden vi valde att använda är inte alls i bruk i Scottland, typ Municipality och Principal och annat kul.
Mat - tja - ok. Men jag känner mig fet igen. Trots att jag är ute och springer var och varannan dag, någon mil eller så. Ändå har jag en fläbbig mage, cellultier på låren och tendenser till åderbråck. Fan, vad tråkigt det är att bli gammal...Jag känner mig ju alldeles för nyfiken, full av rastlöshet och ideér för att redan risa ihop till en medelålders kvinna. Märkligt att inse att man i andras ögon framstår som en tant.
Nåja, det där är skitsaker för jag har det för jäkla bra i övrigt. Jag är faktiskt lycklig!
Fortsätt nu att hålla hälsans fana högt tjejer, jag följer era bloggar så fort jag hinner och kan.
PS har låtit vitkålen vila= inget tarmvred, yiha!

tisdag 16 juni 2009

Vitkålen byggde denna kropp!

Min senaset last är vitkål! Mums vad gott det är - tillsammans med köttfärssås,med kyckling, med lite allt möjligt och då skippar man ju naturligtvis pasta/potatis/kolhyderaterna. Men om man som jag är lite känslig i magen, jag har tendenser till tarmvred vilket gör sjukt ont och är himla farligt har jag lärt mig, ska man vara försiktig. I går kväll var jag helt utslagen pga av detta. Men jag inbillar mig att rörelse är bra, så i morse satte jag på mig joggingskorna och tog ett varv. Och, jo det blev bättre!

måndag 15 juni 2009

Annorlunda fokus

Det är fortfarande jättemycket, känner mig grymt stressad och egentligen är det väl två stora grejer som spökar. Bland annat en Scottlandsresa som innebär presentation i 1,5 timmar. På engelska. Ja, så är det ju allt annat med barnen, sommarhuset, jakten på nytt boende, renoveringsprojekt...
Men joggat har jag. Av ren själbevarelsedrift. Det har blivit i allafall tre gånger i veckan. Dessutom har jag ätit väldigt bra, inte mycket skräp alls faktiskt. Och när jag ätit något så har jag inte brytt mig om att ha dåligt samvete.
Resultat på vågen har jag ingen aning om. Men jag provade ett par jeans (G-star) idag, storlek 30. De satt hur fint som helst. En tshirt provades också - i storlek small.
Nu gäller det bara att fortsätta så här. Inga bakslag tack!

måndag 1 juni 2009

Hinner inte med just nu!

Ledsen att jag inte skriver på era sidor. Ledsen att jag uppdaterar dåligt, men det är körigt just nu.
På ett bra sätt, det är verkligen fullt upp. Jag joggar på och lägger in mina pass på www.jogg.se och sköter maten hyfsat bra. Men att blogga och så, näääe det fixar jag ente....


Allt gott till er så länge!