måndag 27 februari 2012

En vecka till!

Det gick förvånandsvärt bra med Nutrilett förra veckan, jag körde fem dagar men åt inte upp allt- det var lite buljonger och efterrätter som jag inte orkade pilla i mig. Men på fredag kväll åt jag två ägg eftersom jag skulle på fest- pizza fest! Funkade hyfsat, drack vin- blev lite salongsberusad och åt en pytteliten bit. Ok. Men väl hemma poppade jag popcorn. Sen var jag hyfsat duktig under helgen.
Har tränat sex dagar förra veckan, bland annat en 11 km lång löprunda.
Nu kör jag en vecka till. Undantag en jobbmiddag och kanske hotellfrukost.

onsdag 22 februari 2012

minskar!

Jisses vad fort det går nu. Det ger en sporre att faktiskt fortsätta!
Ídag vägde jag 64.0
Jag kör på alla fem vardagar denna vecka. Äter snålt under helgen - typ proteiner som ägg. Sen kör jag nästa veckas vardagar igen. Då är mitt lager med Nutrilett slut!
Sen blir det LCHF HARDCORE i några veckor kombinerat med träning minst 30 minuter om dagen. Sen ska jag fanimig väga 58 kilo!

Tog med mig fel påse till frukostdrinken idag. Så min frukost blev Nutriletts vaniljdessert. Mums. Not.

tisdag 21 februari 2012

Hungrig!!!!

Nu är jag aggressivt hungrig -inte orkeslös eller trött. Kommer att frångå Nutrilett kuren ii kväll. Istället blir det broccolisoppq. Mums

Hårda tag!

Vaknade alldeles för tidigt, klockan 5! Så jag stack ut och joggade i mörkret och halkan. Spännande! Blev 45 min. Morgonvägning 64,4 kilo. Men jag är fet och kommer nästan inte ner i några av mina jeans. Det säger något om vikt, fet och muskler. När jag vägde 62 innan jul så var jag smal och kom i mina 27:or. Nu kommer jag knappt i mina 28; or.

måndag 20 februari 2012

En månad senare, typ

Jag vet precis vad som har hänt. Jag tappade motivationen runt jul. Försökte jogga lite trots halsont. Gick sådär, tog ett uppehåll på några veckor, kom in i en otroligt intensiv jobbperiod och blev sjuk = sjukhus på det. Sen var det två i familjen som fyllde år och sen kom sportlovet med fikor i backen, öl på afterski, etc etc etc.
Så nu är jag här igen, ett par kilon fetare och ett par kilo mindre muskler.
Invägning idag - eller nu precis klockan 21 - var 65,5 kg. Inte så farligt ändå, jag behöver alltså gå ned FEM kilo. Men problemet är inte vikten egentligen utan storleken på mig. Jag har flutit ut och växt ut, jag kan inte ha flera av mina favoritjeans längre. Jag börjar få gäddhäng och mina vanliga vikter på gymet är rena döden.
Så back on track. Och fort så in i helvete!
Dagen har varit bra:
egenpressad juice = ett äpple, en morot och en bit ingefära
En morgonshake från Nutrilett - FY vad äckligt söt!
Lunch = en måltidsbar från Nutrilett (förvånatsvärt mättande!)
Mwllia = lite buljong
Middag = eh....en kopp te.
Det känns faktiskt bra konstigt nog. Jag har köpt två såna där veckopaket med Nutrilett och snål som jag är vill jag inte slänga dem utan kör på dessa i två veckor...även om ett annat upplägg hade varit optimalt.

Träning på "lunchen" = 30 minuter intensiv stairmaster på 35 vilket brände 330 eller var det 430 kalorier?
Dessutom lite vikter och situps, totalt 50 minuter träning + cykling dit och tillbaka.