torsdag 24 november 2011

hehe, minskar mera

Imorse vägde jag 61,9 kilo. Hipp hipp hurra.

TVÅÅÅÅÅ kilo sen är jag under 60 kilo!

onsdag 23 november 2011

On track!

Har inte tid med uppdateringar -istället kör jag på som en idiot. Ensam med två barn, ledarskapsutbildning, styrelseupprdag, fullt ställ på jobbet och så försöker jag träna typ fem gånger i veckan. Hur klarar jag det? Löparkläder på jobbet (lunchjogg istället för mat) springa efter att barnen gått och lagt sig (jogging i totalt mörker) eller super-tidig morgonjogg ( jogging i total mörker)ö. Mitt reservkort heter motionscykel. Om inget annat funkar så hoppar jag på denna i en timme.
Det går bra trots torktumlaren jag är inne i.
I dag vägde jag 62,5 kilo.
Nu har jag 60 kilo inom räckhåll. Sakta men säkert....

tisdag 8 november 2011

Efter tio dagars All-inclusive..eh?

Nu har jag - och resten av familjen - hälsat på maken som är stationerad i Istanbul. Mycket niceigt. Vi slog på stort och åkte nedåt i Turkiet och checkade in på ett femstjärnigt lyxhotell. Det var inte helt enkelt, jag åt desserter, drack någon öl här och där, åt lite glass då och då, tog någon brödkant ibland. Åt och drack lite för mycket med andra ord, vilket är lätt att göra när allt dukas upp framför en. Men jag sprang varje morgon, någon timme och sen var vi igång hela dagarna på olika sätt.
När jag kom hem igen smög jag omkring som katten runt het gröt, skulle jag våga väga mig. Till slut ställde jag mig på den - och till min förvåning och vippade vågen runt 63,9 kg. What? Fattar ingenting. Normalt när jag har ätit för mycket går jag jag upp omedlebart bums. Magiskt.