tisdag 31 maj 2011

aoooo!

Det går åt fel håll. Och jag har inte vågat väga mig sedan resan till Italien. Men imorgon ställer jag mig på vågen OCH börjar skriva upp EXAKT allt jag stoppar i min - just nu ganska omättliga - mun.

Idag motion:
stairmaster i 30 minuter på 32, 430 kalorier, hård intensiv styrketräning i 30 minuter, sprang sedan i 12 minuter ca 2, 2 km.

Ätit:
lättyoghurt & linfrön, kruskakli, lunch vegetarisk buffe (inte mycket!) middag rester av vegetarisk buffe, lite tårta (aj!) och ett hårdkokt ägg.

torsdag 26 maj 2011

Två steg bak.

Hade helt fel taktik inför varvet. Jag åt nog mer och onyttigare än vad jag vill erkänna....resultatet syntes på vågen i måndags! Hisnande 66, 3 kilo!!!! Nåväl, jag bröt ihop och gick vidare. Imorse vägde jag 64 kg, så jag har två kvar till min nya plattå 62 kilo.
Sen tog jagbett milpass i Skatås, på härliga 54 minuter.
Å nu är det Italien som gäller!! Flyget går om en haltimme....mys!

söndag 22 maj 2011

Göteborgsvarvet...

...är nu avklarat. Gick ganska fint med personbästa trots att jag drömde mardrömmar innan. 1 timme och 53 minuter på 21 km , helt ok. Men jag vill nog sikta på under 1.50 nästa år. Men då måste jag bli lättare. Jag har ätit alldeles för mycket på sistonde och jag mår verkligen inte bra av det. Jag blir suuuuuuur o trist och känner mig döfet. Nu är det superfokus som gäller mån- tor. Sen åker jag till Italien, där jag släpper efter lite. Men jag vill kunna ha mina jeans i st 27 utan att känna mig som en uppstoppad korv så nu är det nästa växel som gäller....

söndag 15 maj 2011

Veckan som var och veckan framåt

I veckan var jag borta i fem dagar, på jobbresa med massor av "konstig" = frestande icke valbar mat. Jag har ätit lite av allt, har druckit något glas vin om dagen, ätit något bröd, risotto och lite allt möjligt. Faktiskt lite lite chips också och nötter.
Inte bra. Men jag har också joggat iallafall totalt närmare tre mil och gått lika mycket. Men jag hade inte gått upp så där jättemycket, utan landade på 63, 4 kg vilket får anses som helt ok..Fast jag känner mig svullen och vågar inte prova mina nya jeans just nu för då deppar jag väl ihop.

Well, veckan som kommer blir så här:
Måndag
lunch sallad/ kyckling
middag broccolifräs
PW 1 timme

Tisdag
lunch sallad/ kyckling
Middag proteinshake
Mellanmål ägg
Träna på gym 1 timme

Onsdag
PW / jogg morgon
Lunch ute i Malmö
Middag ute i Malmö

Torsdag
PW / jogg morgon
Lunch ute i Malmö
Middag på tåget hem

Fredag
vilajavascript:void(0)
äta vad jag vill

Lördag
springa 2,1 mil = Göteborgsvarvet!
Äta vad jag vill

Söndag
återhämtning, pw och nyttig mat

torsdag 5 maj 2011

Jeansen har anlätt!!

Nu har mina tre jeans ( favoriten Lee Scarlett) i storlek 27 kommit! Alltså de sitter tight men olika tight beronde på tvätten , de mörkt petrolfärgade sitter supertight de andra sitter"bara"tight". Men jag behåller dem och inbillar mig att de tar mig närmare 58 kilo som är mitt mål. Ja,ja, man ska inte väga sig varje dag men dagens vikt är 62,6 kg. Ska hålla mig från alltför stor ciktökning på jobbresan.

onsdag 4 maj 2011

62,7 kilo

Japp. Trots den där j- a halsen och svullna lymfkörtlar så har jag tränat. Massor! Löpning nån mil om dagen, cykling melan två o fyra mil o så lite gym på det. Maten går bra, äter sällan galet även om jag känner att jag skulle kunna flippa ut....Idag är jag sugen på ALLT och så har vi TVÅ ben &jerrys hemma. De ska jag inte röra! Har beställt nya jeans i storlek 27 och de ska sitta som en smäck när de dyker upp...
Nu har jag återigen tuffa dagar framför mig, en jobbresa mellan fredag och onsdag med hotellfrukostar, bjudluncher, bjudmiddagar, vin, snacks. Jag vete sjutton hur jag ska fixa det för jag vill INTE gå upp i vikt. Ska fundera ut en strategi...