tisdag 28 september 2010

Oooaaahh

Åh, vad jobbigt det är att träna just nu.
Oh, vad hungrig jag är!
Idag körde jag ett Body Combat Pass som var så sjukt jobbigt att jag allvarligt talat trodde att jag skulle svimma OCH kräkas.
Och jag som ändå springer en mil på under en timme.
Nå, nu har jag syndat. Ett par rutor mörk choklad, ett glas vin och en riskaka.

tisdag 21 september 2010

Hittat vågen!

Vågen har varit borta en tid. Jag städade undan den när jag kände mig fet, ville absolut inte att den skulle ligga där och påminna om att jag har några kilon kvar. Sen när jag fick en nytänding och började fundera på vad jag väger så var den borta! Men idag hittade jag den igen och smög upp på den.
65,7 kg.
Några veckor tuff GI så ska jag nog fixa det här.

måndag 20 september 2010

Världens bästa frukost!


Imorse så skippade jag min vanliga yoghurt med kruskakli och linfrön och lite musli. Istället stekte jag upp två ägg och toppade med ett halvt paket bacon.
Abrakadrabra - jag höll mig ända fram till lunch utan några svårigheter! Jag var inte ens särskilt hungrig då! Så dagen fortsatte i samma LCHF-anda. Tror inte att jag fått i mig så många kolhyderater, kanske i apelsinen jag festade på.
Dessutom har jag blivit brunette idag, hos Sara min frisör. Om jag trivs, ehhh jag vet inte...

söndag 19 september 2010

Trögt!


Det är ingen rusning till toaletten direkt. Totalt bom-stopp för nummer två.
Epsomsalt ska göra susen hoppas jag och svalde någon matsked utblandat i vatten. URK!
Hoppas att det gör verkan.

lördag 18 september 2010

Nya skor


Joggingskor är hutlöst dyrt i Sverige. Men beställer man från England får man samma skor för halva priset och utan tullavgifter. Jag beställde här: http://www.startfitness.co.uk
Nu väntar jag på paket! Otåligt!!!

fredag 17 september 2010

Näe - efter förra helgens popcornsfest så...

kände jag att det var nog.
Jag hade börjat äta massor av popcorn - som säkert är ok i mindre mängder - varje fredag. Nedsköljt i vin. Efter en god middag. Och så fortsatte helgerna. En slags "åh, nu är det helg, då ska jag unna mig". Men jag fick så ont i magen av popcornen att det var nog.
På måndagen började jag med GI. På ett lunchmöte igår glömde jag bort det där med GI och hade plötsligt ätit ett halvt bröd till salladen. Jag satte det på misstagskontot. Fredagsmiddagen blev lax med sallad och ett- obs ETT - glas vin. Och så åt jag två skedar med glass, för syns skull (vi hade gäster). Det satt jag på vill-inte -tjata-om-min-nya-diet- konto.
Men ungarna tryckte i sig chips, men jag var inte ens sugen. Hurra!