onsdag 10 december 2008

En löprunda i mörker och snöblask...

..och det var helt underbart! Kanske inte när jag sprang in i en gren där i mörkret, men jag kom hem svettig, snöblöt och ganska lycklig.
Tack Puma för att du sätter standarden.
Mitt motto kommer också att vara träna två dagar - vila en.
Plus den där milen då på cykel varje dag.

måndag 8 december 2008

Årets bästa köp!


En mil om dagen - i ur och skur! Och då ska man veta att i Göteborg regnar det fanimej hela tiden.
Trots smink, kinkiga ungar med fiol som ska transporteras, träningskläder och bärbara datorn så sätter jag mig på min allra käraste ägodel och trampar till jobbet. Hallelulja!

tre träningar i ett svep


Berocca! - det som får mig att stå på benen trots ett bisarrt tempo på jobbet och hemma...!
Ok, jag erkänner. Jag är nog lite allt eller inget. Tyvärr. Nu äääälskar jag att träna, det är så kul och jag får en sån kick att jag bara vill göra det igen. Helst på en gång om så möjligt. Men så händer det något som rubbar min rytm och näe då får jag svårt att komma igen. Samma med maten.
Men jag har blivit väldigt mycket bättre! Förra veckan hade jag tre vilodagar; tisdag- torsdag- fredag. En vilodag för mycket, men jag fick inte till det (asch nu ljuger jag eftersom det alltid går att sätta sig på en motioncykel framför teven när ungarna har somnat).
Lördag - springa 8 km ute, söndag 1 pass MRL, Måndag 1 pass MRL.
Tirsdag: motionscykeln framför teven
onsdag möjligtvis jogging efter barnen gått o lagt sig
torsdag partaj med jobbet= vila
fredag= vila
lördag= jogga en mil
söndag = MRL

Sen är det bara två dagar kvar till vi åker till Indien...!+

onsdag 3 december 2008

På att igen

Vila igår. Om nu cykla en mil till jobbet räknas som vila, jo det är banne mig vila om man sitter på sin häck resten av tiden. Träning idag, MRL idag igen, alltså kondition/step och coreträning. Inte världens bästa klass, men helt ok. Ledaren var så söt, en urtrevlig finne "nu gör vi blankan" med en gosig mage.
Efter semestern - som börjar redan 17 februari för min del och inte slutar förrän 13 januari - ska jag också ta ett kraftag i maten. Någonstans där ligger nyckeln till varför jag inte går ned i vikt. Jag förstår inte hur eller varför men jag går inte ned i vikt fast jag tränar som en tok och äter väldigt modest. Eller gör jag det? Det är det jag ska reda på. Efter den 13 januari.

tisdag 2 december 2008

argh!

Jag har ont i rumpan! Värsta träningsvärken efter gårdagens pass. Vilket betyder att jag ska gå fler gånger på måndagens MLR pass - men utan att komma försent. Kändes inte ok att stå och banka på fönsterrutan och kryssa med en stepbräda mellan viftande armar och ben.
Kanske att jag orkar cykla idag framför de desperata husfruarna. Eller inte. Kanske är jag värd en vilodag?

måndag 1 december 2008

MRL - here we go

Tränade spinning 30 min + 30 min core i lördags, tänkte köra MRL pass i söndags men kom försent, så det blev 30 min konditionsmaskin och 30 min styrka i söndags. I dag körde jag MRL pass igen även om jag kom lite sent igen. Skärpning angående tiderna.
Känner mig trött...i kropp och själ. Fast kul är det oxå!
Maten, helt ok som vanligt.